Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Bedrijfnieuws
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd
Thuis

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

China Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd certificaten
China Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd certificaten
Zij hebben ons één volledige lopende band voor onze diepvriezerproductie geleverd. Wij adviseren hen sterk voor dergelijke banen bij uw godrejinstallaties.

—— Harmeet Singh

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd
fabriek photoes fabriek photoes fabriek photoes fabriek photoes De industriestreek van Huadukinte
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kinte
Aantal werknemers : 1500~2000
Jaarlijkse omzet : 40 Million-50 Million
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 90% - 100%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Van de Apparaten Van China Elektrisch het Onderzoekinstituutco., Ltd (Co., Ltd van Guangzhou Kinte Elektrisch Industrieel), dat in 1958 werd gevestigd, behoort tot Bedrijf van de de Machinesindustrie van China het Nationale (SINOMACH). Het heeft meer dan 2.000 werknemers, en het professionele wetenschappelijke & technische personeel vertegenwoordigt meer dan 70% van het totale aantal personeel. Met meer dan een halve eeuw van ontwikkeling, is cei-KINTE om een nationale innovatieonderneming gegroeid te worden die niet alleen 3 basissen, 600 mu gebieden en 280.000 vierkante metersbouwgebied bezit, maar ook R&D, het nationale testen en de technologieindustrie in één lichaam geplaatst.
Cei-KINTE heeft etc. het onderzoek van de 9 staatsniveauwetenschap en technologie en ontwikkelingsplatforms met inbegrip van Centraal R&D-Instituut, het Belangrijkste Laboratorium van de Staat, Internationale Samenwerkingsbasis. Is het Zeer belangrijke Laboratorium van de staat van Milieuaanpassingsvermogen voor Industrieproducten (EAS) de eerste binnenlandse nationale onderzoeksinstelling van industrieproducten van de milieu de aanpassingstechnologie. Het heeft de belangrijke technologiesterkte in de aspecten van Automobielverwerings technische oplossing, gehele het levenskwaliteitscontrole van Elektrische en elektroproducten, van de het materiaal de milieumislukking van de Windenergie technische oplossing enz. Een aantal technische verwezenlijkingen hebben de binnenlandse spatie gevuld
De nationale Testende Basis (Vkan-Certificatie & Testend Co., Ltd, CVC), een dochteronderneming van CEI, is de grootste elektrische en elektro testende organisatie met de breedste mogelijkheden en bedrijfswerkingsgebied in Azië, en werkt met de testende organisaties van meer dan 38 economieën zoals de V.S. en het UK op het gebied van de uitwisselingsgoedkeuring van testgegevens samen. Ondertussen, is CVC ook een onderzoek en ontwikkelt Ministerie van het bepalen van allerlei normen die op huishoudenelektrische apparaten betrekking hadden.
De technologische industriële basis van cei-KINTE wordt gevestigd in Huadu-District van Guangzhou, en beroeps belast met ontwikkeling, productie en verkoop High-tech producten zoals het ontwerp van de huishoudapparaten algemene fabriek/lopende band/productiemachines/R&D-de dienst en vorm/het testen apparaten, opwindingssysteem, de speciale productielijn van het het elektromagnetisme testende materiaal、 van het voedingmateriaal、 van poederdeklagen en verfdeklagen, poederdeklagen, verfdeklagen en polyesterhars.
Sinds de recente jaren '80, als één van de grootste leverancier van de productiemateriaal van het huistoestel en R&D-de dienst en vorm in China, heeft cei-KINTE aan het onderzoek, het ontwerpen en de productie van diverse soorten materiaal, en ook het leveren van de bevoegde technische dienst gewijd. Onze klanten zijn wijd van Azië, Europa, Amerika, Afrika, en andere landen of regio's. Eind jaren negentig, heeft cei-KINTE dichte technische samenwerking met het bekende Japanse bedrijf „Co. van Ohnishi Netsugaku, Ltd“ gevestigd.
   Het aanhangen het beheersidee van „Details maakt schrijvers uit de klassieke oudheid, bereikt de Kwaliteit toekomst“, heeft CEI altijd de aan behoeften van landen, de industrieën, ondernemingen“ als zijn eigen verantwoordelijkheid moeten voldoen. Tegelijkertijd CEI-verzamelt de verplichtingen aan toegepast combinatieonderzoek van technologisch & markt, internationale en binnenlandse R&D-hoog-talentenmensen, leert en vernieuwt de R&D-wijze, onderzoekt en bevordert de onderzoek internationale zaken. Tot nu toe, heeft CEI niet alleen moeten zijn als promotor, organisator en dader tijdens nationaal het uitvoeren strategisch, toekomstgericht, fundamenteel toegepast onderzoek maar ook moeten zijn als V.N.-vervangen toegepaste onderzoekinstituten op het gebied van nationaal en ooit de wereld verwante elektronische industrie.

 

China Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens
Guangzhou Kinte Electric Industrial Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Joe Zhao

Tel.: 86-18688892801

Fax: 86-20-86985656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)